February 2, 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH


Hye & Assalamualaikum

Bertemu kite lagi dalam rancangan  "Joyenn Segmen di kala Hujung minggu yang bosan" ... Sebentar tadi saya baru je Join satu GA.. dan kali ni mari kite menyemak kan diri dalam segmen Cik Nur Farahuda kite ini ~




( AaaaaaAaaAA....AaAaaaaaa..... * gurl nowday's mmg sensitip tgok mate2 sepet mcm kat atas ni kannn?? )
hahahaha....

Ok segmen kali ni, pun mudah lagi simple.. sebab tu aku Gagah join segmen ni hoho.
Nak Join??? sile SINI ok..

Ok sile join... expired date die malam ini... cepat,cepat,cepat !!!

Bye.. happy weekend Yallllll ~

10 comments:

  1. amboi..sempat lagi tu, hehe...biasa ler, pompuan la ni pantang mata sepet sikit ensem, yang bujang tu memang lah, yang dah kahwin pun layan jugak, hehe...

    ReplyDelete
  2. good luck!
    salam dari http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen y sama :)
    done follow awak #150
    hope sudi follow back >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  6. Masehhhh semua :D terharu pule *x mnang pon haha

    ReplyDelete
  7. xpe yg penting turut serta menang kalah belakang kira ! hehehe

    ReplyDelete
  8. hye
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/

    ReplyDelete