July 3, 2012

Suatu Hari Di Pizza Hut


Hye & Assalamualikum

" Terlajak sampan boleh diundur
  Terlajak Orde menyesal tak sudah "

Agak sengal pepatah yang sesedap rasa aku tukar tu kannn. Ape2 pun itulah gambran tentang perasaan aku sekarang ( puihhhh drama gile ). Ok bukan apa nak dijadikan cerita aku ada sedikit urusan la harini dekat Sibu, so bile pergi je sibu aku takkan lepaskan peluang untuk perhabiskan duit di kedai2 makan yang best2.sebab tempat aku..ish2 maha SEDIHHHHHHHHHH ( nada : KL Gangster )

So sebelum aku terjah je kedai makan yang bakal aku pilih tu, aku harus lah mengajak kengkawan dulu..takkan la nak makan sengsorang plakkan (agak gigih la kalau aku nak menghadap makanan sengsorang kat kedai ). So aku pun calling2 la kawan aku yang sememangnye kerja kat sibu.( habisss bdak ni kerja kat mana?? ) tertnaya - tanya soalan cenggitu tak ??? ok kalau tertanya-tanya boleh la korang klik entry kat bawah ni, ye la satu keje plak aku nak promote lagi kesah sedih aku lagi sekali kat sini kannnnnnn, hehehhe sile2 :-




Ok kalau dah habis flash back tu, kite balik la ke kesah sesalan aku ni.Ok bile aku ngajak je kengkawan aku ni makan,, aku tanya la . Nak Lunch kat mana?? (cewahhhh "Lunch", u'olllll.... nak omputih je kan bahase tuuu ). So kawan aku kata Pizza, so aku pun  On je la.. sebab last makan pizza April lepas xilap.. so why not kannnn.

Kiteorang janji nak jumpa kat pizza je,sebab aku ada urusan sikit sebelum Lunch.Aku terlewat skit smpai pizza, kawan aku dah kebas pungkuk dah tunggu aku kat pizza, hehehhe. So sampai2 je kat Pizza terus aku grab menu dari kawan aku.. terus aku order itu ini..hahahah bertapa lapar nye aku masa tu. Tapi aku tanye ada apa2 lagi ke?? kat kawan2 aku. Diorang diam je.. so aku pun cakap kat budak pizza tu, Ok itu je , terima kasihhh, dengan habis senyum dekat budak pizza tu. Ape yang aku order??? haaaaa aku listkan ye.

  1. Chessy Bite Stick Pizza (L) + revive + mushroom soup  ( Set B : 4 person ) walaupun 3org  je yang makan   [ menu baru ]
  2. Favourite flattering
  3. Lasagna Seafood

Rasa cam sikit je kannnnnn.. tapiiiiiiiiiiiii ( Sesak wooo nak ngabis kan )
Ok2 C.B.S Pizza tu ade dua jenis tau, satu chicken lagi satu Beef. And seharusnye aku pilih beef malang sekali OUT OF STOCK. dengan muke redho, OK on je la chicken...

Around 14-15 min semua siap dihidang :-

Nak tengok???

jap2 ( bersedia untuk menitik ayak2 liuq anda )




Chessy Bite Steak Pizza ( Chicken )

Favourite Flaterring

Lasagna Seafood

Mushroom Soup

Mereka - yang pkai tudung tu kawan aku, yang free Hair tu Lucy.. kawan baru ( ehehehe malu la)
;- LAPAR LETEWWWW TENGOK GEGAMBAR KAT ATAS TU..... hihihi


So ape lagi...Makan Timeeeeeeeeeee. Sesudah je satu gigitan PIzza... SESALAN ku bermula.Ermmm Pizza ni mmg bukan taste aku. Rasa die macam tomyam.... sgatt pelik la bagi aku. Aku makan jugak la.. walaupun lambat2 aku kunyah. Lege roti die tu chessy, boleh la jugak telan... ( kalau tau.... order hawaian chicken je ). Kepada peminat tegar tomyam korang harus la cube Pizza ni ye. MMg taste korang la. Lege la ada side order yang realy2 Ohsem.. which is Lasagna Seafood & Favourite Flaterring... Cume Aku lebih suka Lasagna Chiken la dari seafood. Favourite Flaterring plak setiap satu nye sedap gile.. Ayam,fries, & chicken roll die semua sedappppppppppp. Kalau tak order side tadi..mmg menitik la air mata aku sambil kunyah Pizza yang "sedap" tu..




45 min kemudian.....


               HABIS!!!!!!!!!!!!




Hehehehe Side Order mmg habis licin, Pizza je bungkus bawak balik .. ( tuu nampak Lucy pegang KOtak tu). Tapi apa2 Pun Pergi cuba dulu, kite ni rambut je sama hitam, Lidah lain2. mana la tau.. korang memang suke akan keunikan Pizza tu.

Ok tamat dah kisah Pizza aku, Tapi sebelum aku habis kan entry ni aku nak Huplod lagi satu gambar iaituuuuuuuuuuuuuuu hadiah yang aku janjikan untuk 2 blogger yang cool tuuuuuu SINI. Lepas keras2 perut kat Pizza tadi aku pergi cari....



Hope suke la , pemberian yang tak seberapa nih !



Ok dengan persoalan.. ape agaknya dalam bungkusan tu??? berakhirlah entry kali ni. Bye2!

4 comments:

  1. makanan! ehh lapar pulak aku truss~

    ReplyDelete
  2. eh! ntry ni hh xpersan lah...myb time outstation kot..uwrghh!!

    ReplyDelete