February 2, 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

Hye & Assalamualaikum


Memandangkan, dah lame gile xjoin mane2 contest or GA.. Aku pun join la, reason malas nak join sebelum2 ni.. sbb banyak betol syarat2 nye.. like itu ini, follow itu ini.. terasa rumit plak nak buat semua tu... so terkubur je la niat nak join sesemua tu.

Tapi aku terpandang satu GA yang simple je... so aku join je la di hujung2 minggu ni. Sebab nak update entry pun gegambar tak transfer dalam lappy lagi.. so join jer la.. lepas BW kejap tadi.
"Jadi kepada anda dan anda... mari kite semue memeriahkan GA ni dengan penyertaan anda semua"
( nada pengacara T.B 3 )

Tarikh Tutup???? lambat lagi.. kalau Xcaya sile klik SINI, kalau dah klik boleh terus join. Sebab simple , mudah*bagai melepaskan batuk di tangga (ade kene mengene ke?? krik...krik...krik...krik )

Ok la BYE.. happy weekend Yallll~


13 comments:

  1. ikhwan....
    thanks so much support segmen remy...... semoga terpilih antara yg bertuah nanti..... remy doakan....Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ jgak sbb syarat yang simple.... "terpilih"???? aminnnnnnnn hahaha

      Delete
  2. salam chef ikhwan suhaimi
    Gud luck dari ta

    ReplyDelete
  3. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  4. datang dari giveaway yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  5. salam.. deno dtg dari segmen yg sama...deno FOLOW sini :)

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhuwah,

    BW dr segmen yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Good Luck :)

    ReplyDelete
  7. goodluck ikhwan! dr segmen yg sme jugak..hehehe

    ReplyDelete
  8. Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete