September 27, 2012

Samurai Made In Malaysia :)

Hye & Assalamualaikum

Harini just nak share Kenikmatan Samurai, samuraii?? ye samurai??.. ye la yang pakai besi2 kat badan tu*still wondering, how these people can fight with all the besi2 kat badan2.. Gile Berat! 

For those yang X mengenali hati Budi dan Bentuk rupe SAMURAI, ni aku kenalkan Mr Samurai..Japan Mari. Power tak,Power tak?...




Yang atas tu Made In Japan... tapi aku nak share harini, yang made In Malaysia punye samurai. Bentuk rupe die sedikit seksi,Ohsemmm & menggiurkan. sangat berbeza dengan Samurai Jepun. Meh pakat2 tengok bentuk & rupe samurai malaysia :-


---------------------------------------------------------------------------------------

Peringatan: gmbar2 dalam entry kali ni hanya menggunakan Phone camera, jngan mengharapkan kualiti yang lebih




Same tak? same tak?.... konfem2 la lain  kan, cume effect colour je seakan-akan. Ok kat atas ni produk baru dari McD, tapi aku pun xsure bile die kluar.. sebab sedar2 je dah ada...


So aku and kawan2 nak rase la kehebatan dan keunggulan Burger ni... hebat sngat ke? setanding ke dengan nama nye?.. So kami dengan sebulat suara memesan Samurai burger DOUBLE LARGE SET with Mc Fizz Sakura add  on sundae coklat  *Xpaham kenapa harus Large Set & Kenapa harus DOUBLE.

Bile terhidang depan Mata JUm la kite menamatkan riwayat samurai... lebih setengah Jam, baru la tamat Riwayat samurai ni ;-


kat atas tu adelah Rupe sebenar *jangan tertipu dengan gmbar di billboard2 yang nmpak Gile Ohsem tu. 

Komen :-

BURGER :


  • Sedap 
  • Lebih Sedap dari prosperity burger ( my personal opinion )
  • Sos die ade rase manis2 skit but nice
  • daging same je mcm burger2 lain aku rase
  • Sayur as usual hampeh
  • Kenyang !!  ( kalau Double ) die ade single or double.... so pilihan ditangan anda


Mc Fizz Sakura :


  • Ribena campur Sprite (aku agak )
  • Biase
*excited ok.. nak rase air Sakura ni.... rupenye, indah Nama Dari Rasa
Dan Set Samurai ni boleh pilih Mc Fizz or other's Soft Drink.



Dan Kat Atas ni adalah peringatn untuk Semua Reader yang ingin merasakn kenikmatan Samurai... please eat it carefully.. sebab takut korang bukan makan je dalam McD, tapi korang jugak mencanting batik kat 
baju sendiri .



*TIPS!
Die punye Sos Daging.. mcm "melimpah ke dalam ladang gandum" gile bnyak... berair je, dan mulut korang yang comel2 tu mesti comot makan burger ni. Sile sediakan tisu lebih or mase kat counter tu mintak je lebih... So kepada Ibu2 yang membawa anaknye makan burger ni dinasihatkan pakai baju warna gelap2 sikit.. if ade corak nanti xla nmpak sngat ~ hahaha.

ok la smpai sini je entry kali ni... BYE!

14 comments:

  1. sedap ek...mmg nak rasa...tp kena tunggu gaji esok la...eheee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go n get it... ala merase ape salhnye, sedap x sedap... blkang cerita. atleast bile orang tanye dah pernah makan?... kite dengan maha berlagaknye :DAH ! hahaha

      Delete
  2. ha..ad nmpk kat paper semalam semalamnya..tgk and bace..sos manis..biar btol..hihihi..tak jd nk rasa..tp sdap ea?ok la kot..

    ReplyDelete
  3. xsedap ! xsuka samurai..suka gcb..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha rambut sama Hitam, Lidah lain2 :D

    *GCB mmg la yng tersedap.. tapi kejap gile tahun ni, smpt makn sekali je.

    ReplyDelete
  5. nak try la nanti...hehehe...mcm sedap jek bunyi

    ReplyDelete
  6. salam..
    Nak jugak...bila nk belanja ta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang srawak ni.. boleh la belanja seketui ! :)

      Delete
  7. aku pun dah rs burger ni. mmg sdp...

    ReplyDelete