October 7, 2012

Try then You will know it : Zinger DD

Hye & Assalamualaikum

Just nak share menu baru Kepsi.. yang tgah sibuk iklan kat Tv tu, baru2 ni aku sempat la merasa menu baru kepsi tu. Sabtu baru ni aku pergi Sibu untuk potong rambut * gila cari saloon 100KM ok, mamfuuu?? maklum la tempat aku keje ni "pelabuhan" bunyi laut,cengkerik & sewaktu dengannye.

Mungkin aku ni muke murah rezki*boleh muntah kalau nak... bile aku roger kawan aku kat sibu ni nak makan tgah hari kat sibu then dia kata nak belanja terwaruuuu nye titeww. So aku dengan malu dan ayunye mengesyorkan untuk makan kepsi untuk hidangan baru. FYI kalau fastfood aku jarang la makan kepsi,lebih McD je... if ade menu2 baru je aku g. *ayam u'oll muaksss.

So sampai je Kepsi aku dengan bestnye terus duduk, dan tanpa diminta terus mintak itu ini dengan si pembelanja aku tu. lepas tu aku terus bukak tab tanpa pandang muke dia pun... haaaaa ohsem kan aku. 10min cenggitu smpai la 'Double Down' ni... name macam wrestling WWF tu kan??. 


Gambar Camera Phone

Ohsemmmm kan gambar die, seperti biase jangan sesekali tertipu dengan gambar kat kotak2 ni.. or billboard2 tepi jalan yang nmpak melimpah mayo itu ini, cheese terkeluar situ sini.... semua itu Dusta. sebab bile anda bukak kotak, this is what u get :-


camera phone



haaaaa ohsemmmm ke idok???.  Kadang2 kebenaran itu amat menyakitkan bukan?. So redha je la.. aku mmg ok je sebab orang belanja hahaha. Satu set combo anda boleh dapat regular soft drink dengan DD ni, tmbah 2 hengget boleh upgrade air tadi jadi large dan tmbah regular fries or wedges..lebih kurang cenggitu la, aku pun x sure sebab kan aku di taja haritu. Kalau nak lebih paham sile la pegi sendiri.

Penjurian ZINGER DOUBLE DOWN :-


  • Biase jer, ok la rase die... sebab benda nye simple je. bakon,cheese,mayo n jalapeno ditekap bersama-sama dua keping daging zinger burger. ( konsep : daging tu sebagai roti burger la )
  • boleh la setakat nak rasa

So tak salah kan kalau nak merasa sebab tak smpai 13ringgit pun satu hidangan*tak masuk TAX ok.Sile dapatkan  di stokis2 berdekatan dengan anda.

kan aku cakap aku potong rambut sebab utama aku pegi sibu, meh sini aku kongsikan hasil pemotongan rambut itu :-

*Muntah Hijau !!!!
* kalau mak aku tengok : Mane kamu potong xnmpak ape pun....
* aku : potong tepi & belakng dan layer depan sikit...

hahahaha, kalau time kerja aku tarikla rambut depan tu kebelakang, maklum la staff gomen harus kemas + skema(sekati wax aku gune supaya maintain kebelakang rambut depan tu)mueheheheh , baru nmpak matang sikit... kalau hari biasa biar je kedepan, bagi effect mude-mudi sikit....

Ok la bye2.

12 comments:

  1. Replies
    1. Ala tewaruuuuu nye ngeh3... insyaallah saya akan terselit di celah-celah follower sis

      Delete
  2. salam bro ikhwan,
    Lum try lg. By the way nampak sodap

    Pergh..telur puyuh kegemaran ta tu..rebus-goreng.. pastu cucuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jngan excited sgatt nak try ok ! Maybe hambar je.....

      Wahhhh same2 pastu makan ngan sup..... ermmmm

      Delete
  3. hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal... waa tewaruuu nye :D . insyaallah i'll smash u back teheeeeee :)

      Delete
  4. aritu nmpk gak...tak dan nak try yer.ltak dlm list dulu nk try.hihihi

    ReplyDelete
  5. aku buat tak sedap bro.nak chef ikhwan suhaimi gak buat.adoi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... xde maknenye. buat dengan sepenuh hati dan kasih sayang... bak kata Chef florence tan

      Delete