January 27, 2013

All in 1 : semua ada ~



Hye & Assalamualaikum

Jumaat lepas, tibe2 ada surat atas meja.. *excited, sebab surat nye lain macam sikit? selalu kalau surat datang mesti astro tak pun  bill phone ( macam la kite taktau nak bayar bile cukup mase.. tensii ). Ye aku dapat wedding invitation dari kawan Sepraktikal aku... sekarang die kerja kat pahang. insyaallah dalam pertengahan bulan 2 ni die akan diijab kabul bersama bakal isteri terchenta.. Almalang  aku tak dapat attend, sbab tiket mahal bebenor.. *maklum le CNY. So kepada Salam :

Selamat pengantin Baru, moge hubungan yang dibina kekal hingga ke Jannah , Insyaallah.









Semalam seharian aku window shopping *WIndow ker??? dan ternampak Sale vcd lagu... so ape lagi borong la semahu-mahunye.... FYI kat sini susah nak dapat frekuensi HOt,Era semue tu.. yang ade pun tempatan punye.... *kureng skit la.So CD2 lagu mcm ni je la peneman dikala driving berpoloh-poloh jam tu.
( Ye kat atas tu Cetak rmpak... Maafkan saya *tapi die murah sgattttt )







Semakin Umur meningkat, habbit membaca aku kureng... aku lebih suke nganga depan TV Oh Noooo ! hahaha... buku2 bnyak dah aku beli.. tapi satu due je baru bukak itu pun tak habis .... Dan aku telah membeli lagi beberapa buku yng aku TERminat mase window shopping semalam.. so tiga buku kat atas ni la aku beli.. setiap buku yang aku beli mesti ade reason... aku takkan beli buku tu saje2 or sebab kulit die cantik.

Indahnya perubatan islam : aku beli sebab, OTW nak ke Sibu aku dengan kawan aku ni, dok asyik bercerita pasal bende 2ghaib ni... ye la almaklum, tempat aku digemparkan dengan "Penanggal" baru2 ni.. (seram tak? seram tak? ) haaaa... so terus aku beli buku ni.. sebab die ade few tips untuk kita mendinding diri kita dari jin dan syaitan

Buku Kamera : Nak tambah sikit ilmu tentang kamera..

Novel "sehangat Asmara" : Sebab tgah tayang kat TV.. hahaha







Petang tadi aku rase bosan sgat, lepas siapkan paper work untuk meeting minggu depan *jijik sgat. So aku pun keluarkan la pekakas2 melukis aku... actualy aku minat design2 baju, dah jadi macam hobi.... kalau aku tak baca buku mesti aku design baju2...*bajet .hattadolmat. kejap... hahaha, ini salah satu cara yang boleh hilangkan stress aku... Aku tak la pndai pun, just suke2 .. Hobi.... BTW lepas SPM dulu aku mmg teringin nak apply course yang sewaktu dengannya, tapi aku yakin family takkan support.. so aku padamkan je lah niat tu.... aku buat sebagai hobi jer la.










Ok kan  aku cakap, aku ada meeting minggu depan... Maksudnya esok la...Isnin - khamis.. ermmm lengkap penderitaan aku seminggu.... adoi. Meeting kali ni kat Betong "medan Hotel"... ermm layan kan je la... atleast boleh jumpe kawan2 yang sama dari semenanjung dari seluruh sarawak ni.... SO esok aku akan driving dalam 4-5 jam macam tu *ermmmmm sukeeee sgattttt. ( flight takde ke betong, kalau ade dah lama fly je ).

so aku harapkan , sesiapa yang baca ni doakan keselamatan aku pergi dan balik OK.... dan tak dilupakan doakan supaya aku tak ditanya soalan yang tak tercapai dek akal mu oleh Big2 Bos yg disayangi*sgatttt wokeyyy !!

Bye ~ THANKS TO MY LOVELY VISITOR * terharu nengok viewer, ade je tiap waktu

9 comments:

  1. Kerja awak banyak ber driving yek....
    Bagus minat membaca ni dan saya respek hobi design ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg suke driving jejauh ni *mata keatas, tangan di bahu

      Delete
  2. apakata sambil driving baca novel, uishh...boleh buat hobi baru tu, hehe...extreme gitu kan! aku pun sama jer macam ko, suka beli buku, tapi bacanya malas, kalau yang tak best tu, memang simpan jadi tukun ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drivig pastu baca novel.... perghhh terbaik!! sgatttttt.
      *hahaha wasting untuk ilmu takpe kot, maybe org lain boleh bacakan (ayat sedapkan hati )

      Delete
  3. he3...bila tgk design tu...teringat remy masa kat uitm dulu...... nak masuk art and design school......tapi itu pilihan kedua selepas hotel and tourism.... kalau tak mesti jadi pereka fesyen skrg.....he3

    ReplyDelete