March 27, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Hye & Assalamualaikum

Actualy lama dah tak bukak Blog, sbb takda apa nak share..Cume sesekali tu BW jugakla by phone melawat BEsties kat BLOG ni, stalk Story2 baru dari diorang ni. Reason lame tak update, Sbb aku Berblog kalau ada bende yang nak share.. sebab aku tak gigih sgat nak copy paste maklumat isu semasa then buat entry hehehe. Aku suke Berblog tentang hal sendri / senang ceriter Syok sendri di entry sendiri, BOLEY?? haha. 

So beberapa hari lepas one of besties blogger telah menginvite aku untuk Join GA, Actualy lame jugak dah tak join benda2 macam ni, So aku pun Join la... saje2 suke2. #thanks to Mr Orga

Nak join ke??? Mak Dara yang buat tau.... haaaaa Curlassss ke tidak Nama Pena Blogger ini, teruja ok bile dgar nama blogger ni mueheheheh. 




Dan jika kamu & kamu berjaya dalam GA ni, or boleh dikatakan sebagai bertuah la... * kalau aku mmg tak la... sebab aku ni memang dalam kategori kurang bertuah.aku bagi contoh la ye.. dalam sepuluh cabutan bertuah yang aku cuba... Nisbah nye.. 0/10. mmg tak pernah dapat.. Acanertuuuu?? 

So pesaing korang dah kurang seorang.. so ape lagi, mari la join. Dan kalau berjaya sudah semestinya ada hadiah ok.. kalau dapat hadiah, jangan lupe nak berterima kasih dekat PENAJA - PENAJA di bawah ini.


SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan


So bagi membantu Mak Dara untuk memeriahkan GA ni, aku pun tag la 3 blogger dibawah ni !

                                          Hazwan Hairy / Hanif Idrus / Maizatul Akma




KALAU NAK JOIN SILE KLIK SINI ( MAK DARA GA )


 Selamat mencube


~THANKS FOR READING THIS ENTRY~

19 comments:

  1. Replies
    1. amboi.. one of penaja sekaranggggg haha #masehh kak

      Delete
  2. selamat berkenalan...saya mai dari segmen yang sama, heheh...

    ReplyDelete
  3. terima kasih Ikhwan kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  6. lama tak dtg sini.maaf .agak sibuk mguruskan bunda ta yg sakit.sesambil bw

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #162 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  9. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete