November 14, 2012

Photog Wannabe :)


Hye & Assalamualaikum

Entry kali ni  nak sambung balik isi2 cuti yang lepas..( cuti raya haji ). Dalam seminggu lebih tu ada la satu hari ni, aku dah calling2 kawan2 aku yang cantik rupawan ni ( boleh muntah kalau perlu ) untuk aku menjdai kan diorang subjek dalam gmbar2 yang aku nak amik.. atau dengan bahase senang nye. Aku memerlukan diorang untuk menjadi model dalam experiment aku yang pertama ni. OK aku actualy minat nak Mamp dalam photog2 ni.. tapi,dekat tempat aku ni.. kurang orang yang main camera.. so ilmu aku terbatas, aku hanya dapat skill dari buku n youtube...( actualy dia tak membantu sngat, sebab aku rase camera2 ni harus ada pracktikal untuk lebih faham ) 



So malas citer panjang... berbekalkan canon 1100D aku tu, aku pun memulakan sesi photoshoot aku bersama mereka. OK ni pesstaimm buat bende ni, actualy sesi ni more untuk aku belajar/praktikal la.. bukan real photoshoot pun. BUt thanks to my lovely friends.. CIk Maizatul & Nabila.. diatas kesanggupan diorang menjadi model tak berbayar aku.Sebab kegighan diorang dressup macam nak g function mane ntah.. honestly masehhhh bnyak2 tau Maizatul & nabila.

AKu kawan dengan diorang sejak diorang berhingus masa form 1 lagi.. sekarang diorang tgah berusaha nak jadi teacher2... So good luck untuk diorang :)

sebab entry tentang aku yang teringin nak menjadi photog ni or lebih tepat Annas easkey wannabe ni, so this is your eye candy for today :-


















Cukup untuk buat anda muntah ??? hahahhaa

satu lagi !
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-



teringin juger... hahhahaha


lepas photoshoot tu, sbgai membalas budi... aku persembahkan dominos untuk diorang:)


Nak makan pun perlu pos... xpahammm ~

Ok la sekian saja pertunjukan bakat oleh aku.. sekian terima kasih*tepuk tangan

BTW resepi nasi ayam tu nanti K... BYe


11 comments:

  1. cantik jgk gambonyeee jgn risau org kalau ada seni belaja sket2 pun boleh pergi jauh daaa :p

    lmbt lagi nak update resepi ke? cuti ni igt nak buat n.ayam. nak request mintak cpt sket update resepi bole :)

    ReplyDelete
  2. pes sekali, untung laaa follower dah bertambah n comment jugak semakin meghiah maghia khennn.

    seken sekali, iolsz pon nk ucap thanks bebanyak sbb tak lupe nak ngajak iolsz persembah bakat modelling ni. iolsz teruja sgt. tambah2 part domino's and kenny's. *wink*

    terd sekali, good luck la ye babe in everything u do. balik cuti harus roger iolsz okay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. is that you??? omagod.. so not you . hahhahaha Maseh :)

      Delete
  3. cantik gambar wan, gambar kedua last yang paling best, ahaha...domino memang camtu, padahal makan dekat situ jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak secantik gegmbar dalam Blog Sekampung itu :)

      Delete
  4. Replies
    1. Tak sah kalau komen 1 post je...
      kena komen banyak sikit baru la support blogger kita bg TiranaAduka la.......org lain TA tak tau...

      Delete
  5. cayalah cheff...

    kalau terlepas entry saya ni...
    oh ya...
    Thanks..

    From TiranaAduka.....: 1st Time my photo in My blog..

    Thanks visit my blog..

    From TiranaAduka.....: 2nd..my photo in My blog..

    ReplyDelete