July 16, 2012

'Segmen: I am a Blogger Boy'


Hye & Assalamualaikum

Ok One  more entry, before i go to sleep.haaaaa aku join lagi satu segmen..Ok aku join segmen ni, sebab Owner segmen ni membuat jemputan Khas. So adalah tidak manis jika aku tidak sekali memeriahkan segmen beliau.







See this blogger sgat cool even die first time BW ke blog aku(ntah mana die terjumpe pun tak pasti), die bahasakan aku "wan" je... Lu style la Sister.



Sejurus je aku terima pelawaan , aku terus tgok syarat2 die.. dan syarat2 nye pun tak "unikk sgatt" so aku pun join :-   ( segmen ni untuk cik abang2 je, untuk cik kak2... tolong B.W yerr hehhehe)
Ni banner kasi tampal OK !

KLIK UNTUK JOIN!






Main Point segmen ni, untuk menerjah semua blogger Boy, So to all Blogger Boy what are you waiting For??? Grab this Chance to Increase your traffic,Follower & Maybe Popularity*puihhhh !

Ok sile Join ye wahai Blogger BOy sekalian

Bye!

6 comments:

  1. Selamat Bobok, Wan! Thanks for JOIN! ^^

    ReplyDelete
  2. selamat malam! good luck yah Ikhwan! :D

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih Semua... Korang Memang Super Cool. Jngan Lupe B.W ye..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen ye N all the best!

    ReplyDelete