July 6, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

                                                     


Hye & Assalamualaikum

Bersegmen lagi kite, OK ni kalau tak silap untuk yang kedua kalinya aku joinnnnn Segmen Incik Hazwan Hairy nih, walaupun kat atas tu yang 3. Sebab??? ye la aku baru je kenal dengan Blogger ni.Aku join kali ni Untuk support dan memeriahkan lagi segmen yang bakal menambah kan follower2 kepada sesape yang Daif Follower tu ( terasenyeeeeeeeeeeeeeeee )

Sile Klik :Saya Nak Join !


Hazwan Hairy : 

Kenapa ye Anda Suka Blog Saya???

Aku  :

 First sebab Incik Hazwan Hairy kite ni Pemessssss ( Masuk majalah U'Olll ) hahahaha,

OK2 serius2.. aku suka dengan blog H.H ni disebabkan Entry2 nye sometime berbentuk  info, so disambil kite2 ni dok Blog Walking we will get some info.Dan yang paling Best This H.H very freindly, even aku ni blogger baru bak kata orang dedulu aku ni baru je setahun tebu, dalam dunia blog.(ikut suke la nak gune tebu ke jagung... Dislike Jagung) muahahahha. Tapi Incik H.H tidak mengamal kan sikap Ibu Mertuaku dimana hanya  Freindly dengan yang taraf2 fofular macam die je,Tapi beliau ( bahasa baku kauuu ) melayan semua blogger sama rata ( tapi korang kene la komen2.. jngan dok harap die je nak komen blog korang kan.) Dan yang paling aku suke.. H.H ni rajin dok komen dlm Blog aku,(maybe H.H suke makan kot.. sebab Entry2 masakan rajin die komen) walaupun mase  tu follower aku baru 21 org je (macam la skrg banyak sgtt). sedangkan die macam nak pecah kotak follower tu kan.So berbaloi lah new blogger follow die nih, sebab H.H jugak rajin la nak mempromote blog yg suam2 kuku (terasa  lagi sekali ) cisssss.
                     

* Thanks Again H.H 4 being nice to new blogger like me, And also Thanks for this kind of oppurtunity!                      
                       

22 comments:

  1. salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
    all the best for u..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Adehh 2 dah komen, sorry sibuk sikit tak ON pun .. hari ni baru On balik ! * dah tutup ek?? heheheh lege sempat JOinnnn !

      Delete
  3. ikhwa! hadiah dh smpai nnti sya wat entry..tq tau..hhe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ikhwan....selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam Mama, sama2 kite segmen2 yer ~

      Delete
  5. tgh list kan dlm entry baru...smbil2 cri pemenang..all the best..ada cntest mega

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay !! teruje nihhh.....
      Adeh contest mega tu... xdpt join, maklum le bute seni sikit nak buat2 header ni. mueheheheh .

      Delete
  6. all the best :)
    niera saja jalan2 ke blog awesome ni :D
    blog awak dah berubah wajah !
    (sorry baru perasan,mklmlah dah lama tak bw) hik3

    www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohsem ke?? huhuhu
      Ok terima kasih neira.. sudi Bw di blog picisan nih. :)

      Delete
  7. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  8. dtg blogwalking dr segmen yg sama.

    http://norzillasensei.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  9. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal :)
    kte dri contest yg sme :)
    bw n flow here :)
    gud luck yer..:)
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  11. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^
    goodluck ^^

    ReplyDelete