December 6, 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE




Nak Join???? Sile Klik : SINI
( Untung2 boleh dapat Kalender 2013... )

Syarat2 yang ditetapkan sngat mudah.. nak tau??? klik la kat atas tuu....

* Ade 2 sebab aku follow contest ni, 

Sebab HH ni, mmg blogger yang friendly.. even korang x sefofular die.. die akan dtng jenguk2 blog korang. So aku yng tergolong dalam golongan tak pemes tuu feel honored gile XD

Sebab yang kedua, aku mmg memerlukan Kalender, sebab aku susah gile nak dapat kalender sekarang ni, even kalender yang gambar kuda2 tu pun susah nak dapat... yang selalu dapat card calendar.Even itu kalender jugak.. tapi size die tak praktikal langsung. Untuk tahun 2013 aku baru dapat satu je.. itu pun free gift Guardian..itu pun lepas pembelian Exceed RM100,  what the...... sgatt ~ SEKIAN emo jap. *tujuan kalender adalah.. nak planning beli tiket flight awal untuk aku balik semenanjung...(penting ke point tu?? )
( how desperate I'am ... ) XD hahaha

17 comments:

  1. hahaha! nak gelak plak bca entry ni...btw terima kasih sbb sudi support hh dri awl smpai skrg ni..terharu sgt2...scra auto anda layk dpt kalnder ni..

    ps?bc entry terbaru ok..jgn lpa beli paper..haha

    ReplyDelete
  2. Ehhhhh dapat... wehooo! TQSM !!....

    Paper??? masuk paper letewww..hahah hoho... insyaallah i will !

    ReplyDelete
  3. nk planning bli tiket kpl terbang tu tak tahan..hahaha..carlah ikhwan..hope nnt hery tu bg la kat kamu..sng nnt nk blik semenanjung :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sile menyempat kan diri
      *almaklum.. nak holiday2 katernyer XD

      Delete
  5. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  6. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama . Good luck !! >_<

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,,im here,, belogisam sedang menepek jejak

    ReplyDelete
  8. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. senarai peserta dh keluar tau..all the best :p

    ReplyDelete