September 13, 2012

Benda Baru, so Aku Jakun !

Hye & Assalamalaikum


Ehem2..Ehem2... Saya Dah Ade twitter ! ( tunduk muke ..malu )
* Xley blah, org lain dah berzaman ada twitter aku baru je nak buat. Dari Bukit Mane aku turun , pun aku tak sure..ngeh3.


Dulu aku tak terase pun aku perlu twitter, aku tak nmpak faedah nye, tak nmpak kehendak/keperluan nye* puihhhh ayat. Cume lately ni bile aku tgok, retiss2 rmai yang aktif twitter.. retweet sana -sini.. ermm macam best plak, dapat chat2 gosip2 dgan retiss..* nak jumpe face 2 face tggu jom heboh je la.hahaha BTW aku pernah pergi sekali jer jom heboh. Tak terase pun nak pergi semata mata nak berpanas berhujan sekadar nak jumpe retisss. Kalau jumpe kat Mall pun... aku xde keberanian nak pergi dekat2 pastu * awak ni Nura Dinar kan? awak ni zaina zin kan? awak ni arun azez kan? OH nooo that's not me...( takut nak gune nama sebenar, " I SUE U" naya... tujuh keturunan bayar saman je )

Seriusss... aku tgok dari jauh je, bile dah lepasss *alaaa rugi nye tak bergambar ! hahahah. Tapi dengan twitter takperlu jumpe hanya retweet or tag dah bersembang dgan diorang.Honestly aku buat twitter nak stalker diorang jer.. hahaha.* abang rmbut ketak tgok statment aku ni, konfem die amik aku kerje. TERJAHHHH yeahh!. Sebab setakat nak connect ngan kawan2 fesebuk kan ada ( ayat orang baru, xde follower )

Jadi kepada korang yang ade twitter sile la mesra2 ngan aku kat twitter.. malu tau ( tunduk muke )

Jangan Malu2 nak Klik Bawah ni ye !



Dan sebelum habis entry ni, semalam mase tgah B.W tetibe aku ternmpak....


Whattttt... i've been reviewd !! * ayat orang jakun takpernah kene review.

Aku pun Terus click ok nak tgok sape blogger yang BAEKK HATI*sambil bling2 mata... Owhhh rupenye Tok wan yang review masehh tok wan jase mu cucu mu kenang smpai bile2. Maklum la i kan blogger di pinggiran.. tapi ade juge yang sudi review.. i terwaruuuu sgat2. Mesti ade yang nak Follow Tok Wan kan, ye la mane tau blog anda pulak di review.
  
                                                               
                                                           Sile Click !

Ok smpai sini je entry kalini... BYE.
EH2 resepi ayam masak merah dalam Entry Open house kawan2 nanti aku share ye, nak kumpul2 gmbar dulu. berterabur..gmbar dlm PC huhuhu.

BYE!!!

12 comments:

  1. woah!! kena review tu :)
    jom tweet2 :)

    Oh yag sal tmpahan tu, miss z nak buatkan tapi masalahnya sekarang kain felt miss z just besar a4 ja, dan setiap warna just ada satu keping je, jadi tak dapat nak buatkan ikut saiz tab tu. Maaf ye :)

    ReplyDelete
  2. Ok pun tak faham twitter ini...ehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mule2 tu mmg rase mcm blajar addmath..lame2 ok kot. siap phone habis battery memanjang ~

      Delete
  3. hehehe ada acc twitter masa mula² wujud dulu...
    tapi sampai skrang tak pernah login twitter tu hahahha
    ntah² dah terkubur dah acc tu hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. realy???.. hahaha xla berkubur acc tu, berkulat je ! hehe

      Delete
  4. to'wan pun baru nak belajar ber'twitter'.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum kite bljar sesama... explore ape yg patut :)

      Delete
  5. bestnya d review.. welkam to twitter

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruss best !!

      TQ for welcoming me, btw nice to meet u nur !

      Delete
  6. aku pon ada twitter gak. nanti akan d follow! hehhe :D

    ReplyDelete