June 28, 2012

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST JULAI HAZWAN HAIRY


Nak Join letewww, Ok Klik : Hazwan Hairy


-  Kekerapan Berblogging : Tak tetap, tapi yang pasti 2hari sekali ! -


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Ni kali kedua Join bende2 cenggini, mmg best sebab dapat kawan2 blog.. ye la asyik kawan2 kat F.B je kan. Lagi pun Mr Hazwan Hairy ni tersangat rajin singgah kat Blog aku walaupun die Fofular, nak dibandingkan dengan aku yang bagai melukut di tepi gantang dalam dunia blog ni, (hehe tengs Hazwan Hairy "mata berkaca-kaca")Ok kepada yang nak Joinnnn jangan segan dan silu untuk Klik kat atas tu OK ! syarat2 pun mudah sangat bagai menyelak novel dari muka surat satu ke muka surat dua. OK selamat semua ~

Thanks Mr Hazwan Hairy for this kind of oppurtunity, this segment realy2 help us for those who are still new in blogging.!!


12 comments:

  1. haha sya xfofular lah en ikhwan...sya biasa2 ja sya suka membaca tmbh2 klo ada resepi rsa nk cuba ja..haha..btw thankz a a alot ok..nnti blh lah sggh n komen slalu..sma2 berblogging :-) yes that right!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gile tak Fofular, siap masuk magazine hehehehe. Harusss kite berkomen2 yer ~

      Delete
  2. salam ziarah...dari segmen yang sama.

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-blogwalking-dan-follow-by-nody.html

    ReplyDelete
  3. salam..sy singgah berkunjung dari segmen sama,,jmput ke blog sy jika berkelapangan di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html thanx ye(^_^)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-bloglist-julai-hazwan.html

    ReplyDelete
  5. dah msukkn dlm list tau...moga2 leh jd blogger rapat..peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOahhh ye ke?? segannnn nye ( sorok muke dlm baju ) muahahahhahaha!!

      Time kasih Mr Hairy !

      Delete
  6. dari segmen yang sama

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/27-segmen-pencarian-bloglist-julai-blog.html

    ReplyDelete
  7. done follow ur blog~
    dari segmen sama no.49 :D

    jemput singgah~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/follower-ke-900.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...selamat bersegmen yer..;)

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama..:) selamat berkenalan..:)

    ReplyDelete